Welkom te Parc du Soleil in Noordwijk

Dit is belangrijke informatie welke u dient te weten over ons park.

Geachte gast,

Welkom op ons prachtige park. Bijgaand doen wij de informatie over onze faciliteiten en het park toekomen zodat u dit op uw gemak kunt lezen. Mocht u meer informatie willen ontvangen, vragen hebben óf indien wij u ergens anders mee van dienst kunnen zijn, bent u van harte welkom in onze receptie tijdens openingsuren. Indien er buiten de openingsuren een noodgeval zich voordoet is onze beheerder bereikbaar. Zijn telefoonnummer vindt u op de memo op de deur van de receptie.

Accommodatie:            Uw deur kunt u afsluiten door de deurklink omhoog te doen. Dan kunt u de sleutel omdraaien.

Park toegang:               De toegangspoort op het park sluit tussen 22.00 en 24.00 uur ’s avonds. U kunt te allen tijde uitrijden, maar niet meer inrijden. Indien u na deze tijden arriveert, kunt u uw auto achter de receptie op het grote parkeerterrein parkeren en dient u naar uw woning te lopen. Dit is om de rust op het park te bewaren in de late avond / nacht.

Afval:                           Bijgesloten in uw welkomstmap vindt u een munt. Deze munt kunt u gebruiken voor het deponeren van uw afval. De containers staan achter de parkeerplaats aan de achterzijde van de receptie. Glas, papier en plastic dient u te scheiden en kunt u altijd kosteloos (zonder munt) weggooien. Voor het overige afval heeft u een munt nodig. Muntjes kunt u in de receptie kopen voor € 1,-.

Zwembad:                    Het zwembad is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur en de ingang bevindt zich onder de glijbaan. U heeft een armbandje ontvangen. Deze dient u mee te nemen indien u gaat zwemmen zodat wij kunnen zien dat u een gast in ons park bent. U hoeft deze niet te dragen.

Restaurant:                   Het restaurant is naast de receptie gesitueerd. Via het restaurant is de indoor speeltuin bereikbaar en in het restaurant kunt u gratis gebruik maken van wifi. Het restaurant heeft verschillende openingstijden die wij u bij incheck hebben vermeld.

In de receptie kunt u terecht voor diverse zaken zoals bijvoorbeeld informatie over de omgeving, het animatieprogramma (hoogseizoen), het bestellen van broodjes, het bestellen van een taxi, het huren van fietsen, het reserveren van diverse entreetickets en overige zaken.

Wij wensen u een heel fijn verblijf toe en indien u vragen heeft, kom gerust even langs!

Team Parc du Soleil